Endring av kroppsammensetning

Endring av kroppssammensetning krever at du gjør noe anderledes enn det du gjorde tidligere. 

*Vektnedgang krever at du ligger i et forsiktig kalori underskudd over tid. Riktig vektnedgang er 0,5%-1% i uken med visse unntak i personer med stor overvekt eller lav fettprosent.

*Økning i muskelmasse kan gjøres selv i et forsiktig kalori underskudd om man er utrent. Dette krever at man trener styrketrening. Du kan oppleve å være vektstabil når du går ned i fett og samtidig opp i muskelmasse. Dette er ofte det vi vil.

*Er målet ditt mer muskelmasse så vil det kunne lønne seg å ligge i et forsiktig kalori overskudd. Ett større kalorioverskudd trenger ikke nødvendigvis bety at man legger på seg mer muskelmasse. Da vil man ofte oppleve å legge på seg unødvendig mye fett.

Tidligere klienters før og etter bilder.


Min Fitness coaching er basert på:

– 25 år erfaring og over 1000 klienter som har fått hjelp til vektnedgang, økning i muskelmasse og livsstilsendring.
– Oppdatert og bevisbasert forskning
– Personlig Trener & Kostveileder gjennom AFPT
– Egenerfaring med over 60 konkurranser innenfor Fitness

Hvilke muligheter har vi med Zenfit

  • Kostplan med 100 vis av måltider kalkulert etter ditt kalori behov og riktige makroer. Du kan også få enkle dietter eller beskrivelse på prepp av mat for flere dager tilpasset det du skal ha.
  • Treningsplan med videovisning av hver øvelse
  • Chat funksjon der du får svar på alle dine spørsmål.
  • Bruk appen til å logge din fremgang løpende. Da kan vi begge følge nøye med i din utvikling og diskutere endringer på din plan. Vi gjør opp status løpende slik at planen er i tråd med din utvikling.

-Når skjemaet er fylt ut og du har lasten ned appen vil du innen 24 timer motta din kostplan og treningsplan. Din kostplan vil være tilpasset dine preferanser og være tilrettelagt for den kalori mengden og de makroer du bør ha for å nå ditt mål. Dit trenings program vil komme med god forklaring og med videovisning av hver øvelse.

Da er du i gang, og jeg er med deg og sjekker opp din utvikling og gjør endringer i diett og trening etterhvert som resultatene kommer.

Hva krever jeg av deg som klient?

Jeg er avhengig av å få nøyaktige tilbakemeldinger fra mine klienter for å kunne coache best mulig. Tilbakemeldingene jeg får fra mine klienter er mitt arbeidsverktøy. Et godt arbeidsverktøy og tett kontakt er essensielt for best mulig resultat. Derfor bruker både klienter og jeg Zenfit Appen der både kostprogram, treningsprogram, felles filer, filmer og log av resultater er tilgjengelig for begge parter.

Andre tjenester..